*/ ?>

Rafinerija ulja Modrica

Rezultat pretrage za:

X

Sajam privrede Modriča 2017.

Objavljeno: 09.09.2017.

„Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča i ove godine učestvuje na Sajmu privrede Modriča 2017. Svojim dugogodišnjim ugledom i prepoznatljivim imidžom Rafinerija ulja Modriča i ove godine predstavlja proizvode čiji kvalitet proizlazi iz kombinacije znanja, dugogodišnjeg iskustva i savremene tehnološke proizvodnje.

Sajam_MD_2017_(1)

Jedina regionalna Rafinerija ulja u pogonu je u Modriči već više od 60 godina, pa i ne čudi činjenica da gotovo ne postoji domaćinstvo u ovoj lokalnoj zajednici koje ne koristi neki od proizvoda Rafinerije i na to smo veoma ponosni. Dio smo zajednice u kojoj radimo, sa kojom živimo i čije ideje podržavamo. Zato i ove godine svojim prisustvom dajemo podršku Sajmu koji je organizovan u svrhu promocije preduzetničkog duha, povezivanja privrednih subjekata, povećanja konkurentnosti privrednog sektora i opšteg privrednog razvoja.

Sajam privrede Modriča 2017 otvorio je Petar Đokić ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske koji je među prvima obišao štand Rafinerije ulja Modriča.

Sajam_MD_2017_(2)

Za dva dana, koliko traje sajamska manifestacija predstaviće se 218 izlagača iz 28 gradova Republike Srpske, Federacije BiH, Brčko distrikta i Srbije.