*/ ?>

Rafinerija ulja Modrica

Rezultat pretrage za:

X

PROMOCIJA NOVOG VIZUELNOG IDENTITETA PROIZVODA RAFINERIJE ULJA MODRIČA

Objavljeno: 11.03.2016.

U Modriči je danas za distributere i medije održana svečana promocija novog vizuelnog identiteta proizvoda Rafinerije ulja Modriča. Time je, zvanično počela dvomjesečna kampanja promocije.

“Još bolji kvalitet, dobro poznatih proizvoda, pakujemo u novu ambalažu sa novim etiketama. Za nas ovo je istorijski trenutak koji se u naših, preko 60 godina postojanja, dešava tek četvrti put. Cilj ove promocije jeste predstavljanje novog identiteta sa kojim namjeravamo vratiti proizvode Rafinerije na tržišta koja ona po svom kvalitetu sigurno zaslužuje, kao i osvojiti nova”, rekao je u svom obraćanju Evgeny Kochnev, generalni direktor “Rafinerije ulja Modriča” a.d. Modriča.

Načelnik Uprave za marketing “OPTIMA Grupe” d.o.o. Banja Luka, Aleksandar Ivanković rekao je da će proizvodi Rafinerije ulja Modriča u novom pakovanju na tržištu Bosne i Hercegovine na policama biti već od ponedjeljka 14.3.2016. dok će na inostranom tržištu biti plasirana mjesec dana kasnije. Nova dizajnerska rješenja rađena su u skladu sa istraživanjima tržišta i na osnovu anketiranja naših potrošača. Dobro poznat i prepoznatljiv kvalitet motornih ulja, proizvedenih u novom Blending centru sada pakujemo u bolju, jednostavniju, elegantniju i lako prepoznatljivu ambalažu. “Naše ambicije su realne, pojašnjava Ivanković. Rafinerija ulja Modriča u 2015. godini povećala je obim proizvodnje motornih ulja i maziva za više od 3%. Na domaćem tržištu kao prioritetnom, obim realizacije motornih ulja i maziva povećan je za 11% u odnosu na prethodnu godinu.”

Modernizacija proizvodnih pogona dio je dugoročne strategije unapređenja poslovanja Rafinerije ulja Modriča. Prve naredne investicije prelaze 10 miliona evra. Projekti u koje će se investirati su: modernizacija sistema deparafinacije (u iznosu od 4,8 miliona evra) i zamjena linije pakovanja gotovih proizvoda (u iznosu od 5,8 miliona evra), rekao je Evgeny Kochnev, generalni direktor “Rafinerije ulja Modriča” a.d. Modriča.