*/ ?>

Rafinerija ulja Modrica

Rezultat pretrage za:

X

AKCIJSKE CIJENE MAZIVA ZA POLJOPRIVREDNU MEHANIZACIJU

Objavljeno: 13.03.2017.

Od danas na svim NESTRO benzinskim stanicama po akcijskim, sniženim cijenama možete kupiti maziva za poljoprivrednu mehanizaciju proizvedenu u „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča.

U svom proizvodnom programu, Rafinerija ima sveobuhvatnu paletu proizvoda namijenjenih za podmazivanje različitih sklopova poljoprivredne mehanizacije, koji su razvijeni u istraživačkoj laboratoriji, a na osnovu potreba potrošača. Svi proizvodi su razvijeni u skladu sa zahtjevima o kvalitetu maziva i fluida definisanih globalnim svjetskim specifikacijama i u skladu sa zahjetvima svjetski poznatih proizvođača traktora i mehanizacije kao što su: John Deere, New Holland, Case, Claas, Massey Ferguson i drugi.

U kvalitet naših proizvoda uvjerili su se individualni poljoprivredni proizvođači kao i većina velikih poljoprivrednih kombinata. Tradicija, znanje, iskustvo, usavršavanje tehnoloških procesa i proizvoda, kao i definisanje potreba potrošača, rezultovalo je proizvodima vrhunske kvalitete uz koji je svaki metar Vašeg truda i ulaganja sigurniji. Maziva za poljoprivrednu mehanizaciju proizvedenu u Rafineriji ulja Modriča po sniženim cijenama možete kupiti do 14. aprila 2017. godine do kada traje akcijska prodaja na svim NESTRO benzinskim stanicama.