*/ ?>

Rafinerija ulja Modrica

Rezultat pretrage za:

X

Misija

Rafinerija ulja a.d. Modriča je snažna i uspješna kompanija koja, kroz unapređenje poslovanja i kvaliteta svojih proizvoda i usluga, stremi ka stvaranju veće vrijednosti.

Kao vodeći proizvođač ulja i maziva na tržištu BiH, stalnim unapređivanjem svojih poslovnih procesa, pratimo sve zahtjeve proizvođača motornih vozila i drugih mašina i opreme, te važeće evropske standarde u oblasti naftne industrije.

Svojim dugogodišnjim ugledom i prepoznatljivim imidžom nastojimo zadržati trenutne pozicije na tržištima zemalja bivše Jugoslavije sa intencijom značajnijeg povećanja tržišnog učešća.

Kao aktivni sudionik u kreiranju privrednog razvoja zemlje, razumijemo i zadovoljavamo potrebe i očekivanja naših kupaca i korisnika, kao i dioničara kompanije.

U okviru svoje misije Rafinerija ulja a.d. Modriča potrošačima svojih proizvoda obezbjeđuje brz i efikasan servis uz stručnu pomoć pri odabiru i pravilnom tretmanu maziva, kao i nadzor kvaliteta tokom eksploatacije i zbrinjavanje proizvoda nakon upotrebe.

Glavne pokretačke snage za uspješno obavljanje misije:

  • vrhunska tehnologija koja obezbjeđuje proizvodnju najkvalitetnijih motornih ulja i maziva i funkcionalnih tečnosti;
  • uspješan menadžment i stručno osposobljeni kadrovi;
  • proizvodi koji posjeduju preporuke vodećih svjetskih proizvođača motornih vozila i drugih mašina i opreme;
  • veliki broj kupaca tradicionalno orjentisanih na naše proizvode.