Landing image
Saopštenja

10.9.2018.

NESTRO na sajmu privrede u Modriči

Kompanije NESTRO Grupacije, “OPTIMA Grupa” d.o.o. i “Rafinerija ulja Modriča” a.d. Modriča, učestvovale su 6. i 7. septembra na Sajmu privrede Modriča 2018

NESTRO na sajmu privrede u Modriči

Rafinerija ulja Modriča svojim prepoznatljivim imidžom i tradicijom starom preko 60 godina i ove godine predstavila je proizvode na sajmu privrede koji svojim kvalitetom zadovoljavaju evropske i svjetske standarde u proizvodnji maziva i funkcionalnih tečnosti.

Poziciju na domaćim regionalnim i lokalnim tržištima Rafinerija ulja Modriča sačuvala je zahvaljujući strateškom radu na usavršavanju tehnologije i proširenju asortimana visoko kvalitetnih proizvoda kojih danas ima preko 220, od kojih su najpoznatiji brendovi OPTIMA - motorna ulja za putnički program vozila i MAXIMA - motorna ulja za komercijalni program vozila. Zadovoljavanje strogih evropskih i svjetskih normi potvrđuju i odobrenja dobijena od strane svjetskih proizvođača vozila kao što su Mercedes Benz, Volkswagen, Volvo, Man.

Rafinerija ulja Modriča sarađuje sa lokalnom zajednicom u kojoj posluje kroz realizaciju ekoloških, investicionih i strateških projekata, a potvrda toga je i ovogodišnje učešće na sajmu.