Landing image
Saopštenja

14.6.2021.

Retro je apsolutni in!

Retro je apsolutni in!

Ako su Vam kvalitet i originalnost motornih ulja i maziva prioritet, onda su siguran izbor proizvodi Rafinerije ulja Modriča. Na sedam decenija iskustva u proizvodnji ulja i maziva dodali smo savremene inovativne recepture. U tradicionalni brend umiješano je iskustvo, znanje i inovacija.

Tržište i potražnja za proizvodima Rafinerije ulja Modriča to potvrđuje.

Potražnja. Prethodne godine ostvaren je rast prodaje uprkos otežanim uslovima poslovanja (negativna epidemiološka situacija izazvana korona virusom), a ove godine već u prvom kvartalu pozitivna dinamika se nastavlja te je  realizacija veća za +14% u poređenju sa prethodnom godinom.

Tržište. Trenutno je aktivno preko 750 ugovora za isporuku motornih ulja i maziva. Nedavno je lista izvoznih tržišta na kojoj su Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Hrvatska, Slovenija, Rumunija, Ukrajina, Grčka, Ruska Federacija, Vijetnam, Bugarska, Slovačka, Mađarska, proširena za Latviju, a sada i za afričko tržište.

Sigurni u kvalitet svojih proizvoda i dalje radimo na rastu poslovnih pokazatelja.

Na tržištu Srbije naše proizvode možete pronaći u svim bolje opremljenim maloprodajnim objektima te kod naših dugogodišnjih distributera: Dva EN d.o.o. Beograd, Šljivaković d.o.o. Valjevo, Nikom d.o.o. Kragujevac, Oreol d.o.o. Valjevo, Delmax d.o.o. Stara Pazova, Elan’S d.o.o. Bačka Palanka, Sanel d.o.o. Kragujevac.