Landing image
Saopštenja

15.3.2019.

Obavještenje o preuzimanju otpadnih ulja

Obavještavamo Vas da Rafinerija ulja Modriča može na ekološki prihvatljiv način zbrinjavati otpadna ulja u skladu sa dozvolom  resornog ministarstva Republike Srpske. Otpadna ulja preuzimamo bez finasijske naknade. Neophodno je da otpadna ulja koja posjedujete zadovoljavaju fizičko-hemijske karakteristike koje smo propisali uslovima prijema kako bi se mogla obrađivati u našem proizvodnom precesu. Otpadna ulja preuzimamo od privrednih društava, od fizičkih lica nismo u mogućnosti preuzimati otpadna ulja.

Otpadna ulja upakovana u IBC kontejnere od 1 m3 Rafinerija ulja Modriča od lokacije vlasnika do svog skladišta prevozi sopstvenim prevoznim sredstvom koje ispunjava zakonske propise za prevoz ovog otpadnog materijala. Minimalna količina otpadnog ulja za koju Rafinerija ulja Modriča organizuje sopstveni prevoz je 1 tona.  Za otpadna ulja koja nisu upakovana u odgovarajuću ambalažu prevoz se vrši autocisternama, a prevoz do Rafinerije ulja Modriča organizuje vlasnik otpadnih ulja o svom trošku.

Sa privrednim društvom koje posjeduje otpadna ulja saradnju bi ozvaničili ugovorom o preuzimanju otpadnih ulja, a sva količina otpadnih ulja koju preuzmemo bila bi dokumentovana i potvrđena s naše strane u skladu sa zakonskom regulativom iz ove oblasti.

Sve Vaše prijedloge, nejasnoće i pitanja u vezi preuzimanja otpadnih ulja možete uputiti na sljedeće kontakte:

e-mail: info@modricaoil.com, borislav@modricaoil.com

Kontakt telefoni: +387-53-822-328, +387-53-810-111 локал 328.