Landing image
Saopštenja

29.1.2013.

Nastavljena saradnja između FK "Modriča - Maxima" i Rafinerije ulja Modriča

Nastavljena saradnja između FK "Modriča - Maxima" i Rafinerije ulja Modriča

RAFINERIJA ULJA MODRIČA POTPISALA UGOVOR O SPONZORISANJU SA FK “MODRIČA – MAXIMA”

MODRIČA, 29. 01. 2013. god. Rafinerija ulja Modriča, generalni sponzor FK “Modriča Maxime” nastavio sa sponzorisanjem najtrofejnijeg modričkog fudbalskog kluba.

Generalni direktor Rafinerije ulja Modriča Dr Pero Dugić i predsjednik Fudbalskog kluba “Modriča-Maksima” Zdravko Jovanović potpisali su danas ugovor o sponzorstvu, na osnovu kojeg će Rafinerija u ovoj godini sa 60.000 KM podržati rad kluba, koji je član Prve fudbalske lige Republike Srpske.

Dugić je naglasio da je potpisivanje ugovora o generalnom sponzorstvu fudbalskog kluba još jedna potvrda društveno odgovornog ponašanja Rafinerije, kao i cijele Nestro gurpacije, u okviru koje od prije četiri godine posluje proizvođač motornih ulja i maziva i funkcionalnih tečnosti iz Modriče.

On je istakao da od rukovodstva kluba očekuje dobre sportske rezultate, a posebno rad sa mladim, talentovanim fudbalerima iz Modriče i okruženja.

Dugić je podsjetio da Rafinerija ulja godinama pomaže sportskim organizacijama u Modriči, te da godišnje izdvaja 200.000 KM za sponzorisanje sportskih klubova i raznih sportskih aktivnosti širom Bosne i Hercegovine.

Predsjednik kluba Zdravko Jovanović istakao je da je menadžment Rafinerije prepoznao dobre rezultate kluba i to potvrdio ugovorom o generalnom sponzorstvu za 2013. godinu.

On je naveo da klub ima 140 registrovanih fudbalera u pet takmičarskih selekcija.

“Seniorski tim je u prvom dijelu prvenstva ostvario dobar rezultat, a uz podršku lokalne uprave Modriče i sponzorskim sredstvima koja je obezbijedila Rafinerija rezultati mogu biti i bolji”, dodao je Jovanović.

Potpisivanju ugovora, osim članova Uprave Rafinerije i “Modriča-Maksime”, prisustvovao je i načelnik opštine Modriča Mladen Krekić.