Rafinerija ulja Modrica

Rezultat pretrage za:

X

OPTIMA Grupa na Sajmu automobila u Beogradu

Objavljeno: 24.03.2017.

„OPTIMA Grupa“ d.o.o. Banja Luka i ove godine učestvuje na 53. međunarodnom Sajmu automobila u Beogradu. Na ovoj prestižnoj manifestaciji kompanija promoviše motorna ulja i maziva proizvedena u „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča.

Premijum segment sintetičkih motornih ulja, proizvodi su na koje kompanija stavlja poseban akcenat na Sajmu automobila u Beogradu. Specifikacije ovih proizvoda zadovoljavaju i najistančanije zahtjeve benzinskih i dizel motora, kao i zahtjeve o emisiji izduvnih gasova EURO 5 i EURO 6. „O kvalitetu maziva proizvedenih u Rafineriji ulja Modriče najbolje govore potvrde vodećih svjetskih proizvođača automobila: Volvo, VW, MAN, Renault, Caterpillar, BMW i drugih“, rekao je u razgovoru sa novinarima Ivan Ivanovič Kurjavi, načelnik Uprave za prodaju ulja „OPTIMA Grupa“ d.o.o Banja Luka. Komentarišući sada već tradicionalno učešće na Sajmu automobila u Beogradu Kurjavi je dodao: „Brendovi OPTIMA i MAXIMA prepoznatljivi su i cijenjeni proizvodi na srbijanskom tržištu, zato ne propuštamo priliku da se predstavimo na sajmu koji je izvanredna prilika da se sretnemo sa našim distributerima i kupcima, ali i da svoje proizvode predstavimo svim ljubiteljima automobilske industrije“.

Izlagačima je za ovu sajamsku priliku na raspolaganju čak 10 sajamskih hala sa više od 41.000 kvadratnih metara izložbenog prostora, na kojem je izloženo 34 automobilska brenda iz 30-tak zemalja.

53. međunarodni Sajam automobila traje do 2. aprila 2017. godine.